Hoe kan ik punten verdienen? En hoeveel?

Met punten houden we een spannende competitie in onze app. Deze punten zijn voor iedereen gelijk. Vermijd jij het vaakst de avondspits en spaar je hiermee de meeste punten bij elkaar? Dan ben jij de nummer 1 in onze SLIMspitsen-ranglijst! Deelnemers kunnen elkaars resultaten zien, elkaar motiveren, ongeacht de manier van het mijden van de avondspits die zij hebben gekozen (door bijvoorbeeld een ander vervoermiddel dan de auto te kiezen, buiten de spits te rijden of thuis te werken).

Let op: Er is een verschil in het aantal te verdienen punten. Elke spitsmijding levert 100 punten op, terwijl een extra spitsmijding (afhankelijk van je basisprofiel) 250 punten oplevert.

Daarnaast kan je als deelnemer extra punten verdienen door het behalen van je uitdagingen. Klik hiervoor in je SLIMspitsen pagina op de tab Uitdagingen om de verschillende uitdagingen te bekijken.