Ik wil niet benaderd worden door spitsmijdingsproject

Op grond van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer (zie artikel 47 sub c) kunt u aangeven niet benaderd te willen worden voor spitsmijden projecten. Je kunt dit aangeven specifiek voor SLIMspitsen op https://waalbrug.slimspitsen.nl/afmelden/ Je registratie op deze website vindt plaats op basis van je kenteken. Deze beveiligde database wordt beheerd door Innovactory. De persoonsgegevens worden in overeenstemming met de AVG afdoende beschermd. Jouw gegevens, die worden verzameld in het kader van deze afmelding, zullen niet voor andere doeleinden dan waarvoor ze zijn verzameld worden gebruikt. Na registratie op de website tot afmelden, zal jouw verzoek direct in behandeling worden genomen waarna het tot maximaal 2 werkdagen duurt voor de inschrijving bij alle partijen is verwerkt.

Je kunt jezelf ook algemeen afmelden om benaderd te worden voor onderzoek of deelname aan alle mobiliteits-, spitsmijdingsprojecten per post. Dan kun je je afmelden bij het Nationaal Postregister via www.postfilter.nl.  Uitnodigingen van dergelijke projecten vallen onder de categorie 'Auto en toebehoren'. Men moet de volgende stappen volgen:

1.         Ga naar www.postfilter.nl en klik in de paragraaf 'Nationaal Postregister' op de knop 'Regel het hier';
  2.         Maak een account aan en vul je persoonlijke gegevens in;
  3.         Selecteer in ieder geval de categorie 'Auto en toebehoren' als deelblokkade';
  4.         Voltooi je inschrijving door op 'opslaan' te klikken.

Houd er rekening mee dat het twee tot vier weken kan duren voor de inschrijving bij alle partijen is verwerkt.