Wat is het verschil tussen punten en credits?


Credits: vertegenwoordigen een waarde. De bij elkaar gespaarde credits kun je inwisselen in de webshop van SLIMspitsen. Elke extra rit op jouw route in de avondspits waar je normaal met de auto ging en nu laat staan levert credits op. Credits kunnen tijdens de looptijd op werkdagen worden verdiend (m.u.v. de vakantie- en feestdagen zie de FAQ:  vakanties)

Punten: naast de uitgekeerde credits kun je ook telkens 100 of zelfs 250 punten verdienen als je de spits mijdt. 100 punten voor elke keer dat je de avondspits mijd en 250 voor elke keer dat je de avondspits meer mijd dan gemeten was tijdens het verkeersonderzoek. Met de punten houden we een spannende competitie. Vermijd je het vaakst de spits, spaar je daarmee de meeste punten bij elkaar. Dan ben je de nummer 1 in onze ranglijst!. Deelnemers kunnen elkaars resultaten zien, elkaar motiveren en bijvoorbeeld samen een team formeren om tegen andere teams te strijden. (Wil je niet zichtbaar zijn in de ranglijst volg dan Ik wil niet dat mijn naam zichtbaar is in de ranglijst)

Credits en punten worden berekend op weekbasis. En je gaat credits verdienen als je meer de spits mijd dan je deed tijdens het verkeersonderzoek. Voorbeeld: Je bent 3 keer per week geregistreerd tijdens het verkeersonderzoek. Dan krijg je voor de eerste twee dagen van de werkweek dat je de spits mijd 100 punten per dag en 0 credits. Voor de andere drie dagen (als je de spits mijdt door bijvoorbeeld met de fiets te gaan reizen of thuis te werken) verdien je 250 punten en 100 credits per dag. 

Nog hulp nodig Contact Contact